У Єгипті обвалилася багатоповерхівка: під завалами шукають людей

У Єгипті обвалилася багатоповерхівка: під завалами шукають людей

У місті Олександрія у Єгипті у понеділок, 26 червня, обвалилася багатоповерхівка. Під її завалами розшукують людей.

Про це повідомило видання Youm7. Як зазначається, це сталося на вулиці Халіл Хамада в 13-поверховому будинку.

За інформацією місцевих, під завалами будинку знаходяться десятки мешканців. Крім того, там перебувають відвідувачі супермаркету, який знаходився на першому поверсі. Також уламками будинку було пошкоджено припарковані поруч авто.

Наразі на місці події залучено всі екстрені служби. На опублікованих фото можна побачити десятки карет швидких. Будинок використовували в основному для здачі квартир влітку.

При цьому попередня причина трагедії - значні дефекти в конструкції будівлі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Єгипті у Червоному морі спалахнула яхта для дайвінгу. На її борту в той момент було 29 осіб. Загинули троє британських туристів. Як зазначається, пожежа спалахнула, коли група відпливла до відомого місця для дайвінгу – рифу Ельфінстоун. Він знаходиться приблизно за 12 км від берега та за 30 км від курортного міста Марса-Алам. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі на катері. Про це заявила місцева влада.

Також у Єгипті пасажирський автобус потрапив у ДТП – він влетів у вантажівку, в результаті чого загинули 17 осіб, ще 29 людей постраждали. Згідно з оприлюдненими даними, аварія сталася на південному заході Єгипту у середу ввечері, 3 травня у провінції Нова Долина.

Головне