У Вовчанську українські морпіхи взяли у полон російських штурмовиків (відео)

У Вовчанську українські морпіхи взяли у полон російських штурмовиків (відео)

Під час контратаки у Вовчанську бійці 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського взяли у полон групу російських штурмовиків.

Про це повідомляє 36 ОБрМП

“В ході блискавичної контратаки морпіхів-білинківців у Вовчанську нашими воїнами було взято в полон групу російських штурмовиків. Поповнюємо обмінний фонд, щоб повернути наших братів з російських катівень”, - йдеться у повідомленні. 

Раніше під час штурмових дій у Вовчанську на Харківщині прикордонники підрозділу "Сталевий кордон" взяли в полон окупанта з Тверської області рф. Полонений зізнався, що воював за гроші та був покинутий товаришами після поранення. 

Нагадаємо, що Харківська обласна прокуратура розпочала розслідування за фактом порушення законів війни щодо українських військовополонених на Харківському напрямку. Прокурори виявили відео, де російські військові завдають тілесних ушкоджень українським бійцям, імітують страту та змушують співати гімн СРСР.

Телемарафон "Єдині новини" разом з колегами із медіасфери розпочинають масштабний збір коштів на ударні морські дрони MAGURA V5 ГУР МО.

Реквізити для поповнення банки "MAGURи для ГУРу":

Отримувач: Подолянчук Діана Станіславівна

IBAN: UA613220010000026201345832856

ІПН/ЄДРПОУ: 3413801086

Mono: https://send.monobank.ua/jar/7dFh8mmuXf

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, кожен українець, який перебував у російському полоні, піддавався жорстокому поводженню та тортурам.

Головне