У ЦНС розповіли, як насправді відбувається "відновлення" знищеного росіянами Маріуполя

У ЦНС розповіли, як насправді відбувається

В окупованому Маріуполі виявлено корупцію та обман, пов'яваний з "відновленням" зруйнованих будинків. Про це повідомили в Центрі національного спротиву (ЦНС).

Наголошують, що будинки, які нібито були відремонтовані окупаційною владою, починають руйнуватися. На вулиці Межевій, 17 у "відремонтованому" будинку з'явилися тріщини в несучих стінах.Кошти, виділені на ремонт, зникли, а реальних робіт не проведено.

Місцеві колаборанти розробили схему відмивання коштів Кремля на "відбудову" Маріуполя.

За повідомленням ЦНС, через фірми-прокладки наймаються підрядники, які створюють видимість робіт. Потім до міста приїжджають пропагандисти для створення відеороликів про "прекрасне життя", після чого мешканці знову залишаються наодинці зі своїми проблемами.

Окрім того, замість того, аби надати житло людям, які втратили його внаслідок російських обстрілів, окупанти пропонують брати іпотеку. Таким чином, російські банки намагаються заробити на трагедії місцевих жителів.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у тимчасово окупованому Маріуполі "посвятили" дітей середніх шкіл у так званих "орлят".

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупаційна адміністрація припиняє подачу води місцевим жителям з 14 жовтня, обмеживши доступ лише на кілька годин раз на два дні. 

Головне