У США сталась стрілянина у школі: є жертви

У США сталась стрілянина у школі: є жертви

У місті Перрі, що в штаті Айова, США, сталась стрілянина у старшій школі. Внаслідок цього нападник загинув, ще кілька осіб отримали поранення.

Про це повідомило видання Associated Press. Як зазначається, карети "швидкої допомоги" доставили двох постраждалих від вогнепальної зброї до лікарні.

При цьому підозрюваний у нападі на старшу школу у Перрі загинув від вогнепального поранення, вважає слідство. Про це виданню на умовах анонімності повідомив співробітник правоохоронних органів.

Водночас, за словами шерифу округу Даллас Адама Інфанте, повідомлення про стрілянину в навчальному закладі надійшло о 7:37 ранку 4 січня. Офіцер поліції приїхав до школи через сім хвилин і виявив декілька поранених осіб, які мали вогнепальні поранення. На момент стрілянини уроки в школі ще не почалися, тому в будівлі було дуже мало учнів і вчителів. Зараз громадськості нічого не загрожує, додав шериф. Правоохоронні органи встановлюють усі обставини надзвичайної події.

У школі в Перрі навчаються близько 1,7 тис. учнів.

Нагадаємо, у центрі чеської столиці - на території Карлового університету Праги - сталась стрілянина 21 грудня. Напад забрав життя щонайменше 15 осіб, як мінімум 24 людини отримали поранення.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Німеччині та Австрії правоохоронці затримали ісламістів, які планували теракти в Європі на Різдво та Новий рік. Відомо, що цілями могли бути різдвяні богослужіння в Кельні, Відні та Мадриді.

Головне