У рф операторів ППО карають за успішні атаки українських дронів по нафтобазах, - "АТЕШ"

У рф операторів ППО карають за успішні атаки українських дронів по нафтобазах, -

Керівництво російських протиповітряних оборонних військ почало карати своїх бійців за вдалі атаки українських безпілотників по нафтопереробних заводах росії. Серед заходів покарання - зниження військового звання, штрафи та навіть відправлення на війну проти України.

Цю інформацію повідомляє агент підпільного руху "Атеш".

Російські протиповітряні оборонні сили стикаються з серйозними труднощами у боротьбі з українськими безпілотниками через неефективність радіолокаційних станцій у розпізнаванні таких об'єктів, що ускладнює їх оперативну реакцію та протидію дронам.

За даними підпільного руху, місцеві жителі російських регіонів, де можливі атаки, відчувають себе беззахисними та вразливими.

Деякі російські командири створюють мобільні групи швидкого реагування, але атаки українських безпілотників по нафтопереробних заводах свідчать про недостатню підготовку та відсутність розуміння щодо ефективного застосування таких груп.

Незважаючи на ці виклики, керівництво протиповітряних оборонних підрозділів вживає жорстких заходів щодо своїх бійців: зниження військового звання, штрафи, а в окремих випадках навіть відправлення на війну в Україну. Це призводить до додаткової напруги та стресу серед військовослужбовців.

Збройні сили росії не мають такого досвіду, як Сили оборони України, які щодня успішно демонструють свою ефективність у протидії іранським безпілотникам, підкреслили в "АТЕШ".

Як повідомляв "Ми-Україна" раінше, у Будапешті пройшов масовий протест з вимогою відставки Орбана.

Головне