У Києві повідомили про мінування всіх ТРЦ

У Києві повідомили про мінування всіх ТРЦ

У Києві поліції надійшло повідомлення про те, що всі торгові центри у місті нібито заміновані. Наразі інформацію перевіряють.

Про це заявив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко у Telegram.

"Поліція столиці отримала інформацію про мінування всіх торгово-розважальних центрів Києва. Поліція відпрацьовує власними силами, підрозділи ДСНС залучатимуться у разі потреби", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 4 вересня у Києві правоохоронні органи знову отримали повідомлення про замінування всіх середніх шкіл та коледжів.

“Щодо евакуації дітей та вчителів з приміщень, рішення буде прийматися додатково адміністрацією навчальних закладів та поліцією. Зберігайте спокій та слідкуйте за оновленням інформації”, – йдеться в повідомленні ОВА.

Крім того, Нацполіція отримала інформацію щодо замінування всіх середніх шкіл столиці у п’ятницю, 1 вересня.

“Столична поліція отримала інформацію щодо замінування усіх середніх шкіл розташованих у Києві. Працівники поліції відпрацьовують власними силами, підрозділи ДСНС будуть залучатися у разі необхідності”, – йдеться в повідомленні.

Рішення про евакуацію дітей та вчителів із приміщень додатково будуть приймати адміністрація навчальних закладів і поліція.

Зазначається, що розпочався новий навчальний рік. Він триватиме до 31 травня. Формат навчання кожен заклад освіти обиратиме самостійно.

Як писав "Ми-Україна" раніше, вокаліст Smash Mouth Стів Гарвелл помер у понеділок, 4 вересня, від печінкової недостатності. Йому було 56 років.

Головне