У Києві чоловік вбив у себе вдома колишнього банкіра, вивіз його тіло на Чернігівщину та спалив. ФОТО

У Києві чоловік вбив у себе вдома колишнього банкіра, вивіз його тіло на Чернігівщину та спалив. ФОТО

У Києві чоловік вбив свого товариша, яким виявився колишній банкір, вивіз його тіло на Чернігівщину та спалив. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції України.

За даними правоохоронців, інцидент трапився ще 13 липня. Чоловіки разом розпивали алкоголь у заміському будинку зловмисника (директор інвестиційного фонду). У них виник конфлікт, в ході якого власник будинку забив ексбанкіра поліном до смерті. Згодом він придбав горючі речовини та хімічні засоби, що приховати тіло і поїхав на Чернігівщину, звідки родом його батько. Там зловмисник спалив тіло вбитого на кладовищі і повернувся додому.

Решти чоловіка знайшла 18 липня жителька Козелецької громади у Чернігівській області.Зокрема, вона виявила сліди згарища, у якому були кістки та людський череп.

Правоохоронці, що прибули на місце події, направили людські рештки та низку речових доказів на експертизу. 

"На місці криміналісти встановили, що загиблим був дорослий чоловік. На згарищі виявили залишки взуття 45-го розміру. Це стало вагомою зачіпкою у розкритті злочину. Щоби встановити особу чоловіка, співробітники кримінального аналізу поліції Чернігівщини відпрацювали повідомлення про всіх зниклих безвісти чоловіків у Чернігівській, Київській, Полтавській областях", - розповів керівник відділу кримінального аналізу обласної поліції Іван Андрейченко.

Згодом правоохоронці встановили, що вбитий мешкав у Києві і востаннє виходив на зв'язок 12 липня. Про його зникнення заявила сестра. 

"За підтримки колег із Києва ми встановили коло спілкування вбитого. За фахом він банкір, останніх кілька років не працював. Раніше був управляючим одного з банків у Києві. Оперативники з’ясували, що напередодні зникнення чоловік відпочивав зі своїм товаришем, після чого зв'язок з ним обірвався", - зазначив начальник кримінальної поліції Чернігівщини Олександр Васильченко.

За деякий час поліція встановила особистість вбивці та всі обставини злочину. 28 липня спецпіздрозділ КОРДу та поліцейські затримали підозрюваного у його заміському будинку.

Затриманому вже повідомили про підозру, йому загрожує до 15 років за ґратами.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Харкові чоловік вбив свою родину, викрав автомобіль зі служби таксі і скоїв смертельну ДТП.

Головне