У Києві незабаром стартує опалювальний сезон

У Києві незабаром стартує опалювальний сезон

Столиця України у понеділок, 14 жовтня, розпочне опалювальний сезон для лікарень, шкіл та дитячих садків. Про це в Telegram-каналі повідомив мер міста Віталій Кличко.

За його словами, будинки почнуть підключати до опалення пізніше.

"Із понеділка, 14 жовтня, столиця розпочне опалювальний сезон для лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери міста. Тепло підключатимуть за індивідуальними заявками керівників цих установ, враховуючи функціональну специфіку", - заявив Кличко.

Мер міста додав, що житлові будинки почнуть підключати, коли середньодобова температура опуститься до +8С протягом трьох діб та зберігається тенденція до похолодання.

Зазначається, що рішення про початок опалювального сезону було ухвалено з урахуванням факторів забезпечення комфорту для городян, оптимального використання енергоресурсів та економного споживання електроенергії.

Нагадаємо, що Україна продовжує підготовку до нового опалювального сезону, який, за даними влади, може бути досить важким. Зокрема готується до зими Київщина, нині готовність об'єктів до опалювального сезону у регіоні вже складає 90%.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на тимчасово окупованих територіях Донеччини працівники котелень оголосили страйк через багатомісячні затримки виплат заробітної плати.

Головне