У Києві BMW влетів у дві інші автівки: загинула дитина, вагітна жінка та чоловік у важкому стані

У Києві BMW влетів у дві інші автівки: загинула дитина, вагітна жінка та чоловік у важкому стані

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася у Києві вдень 17 травня. На Броварському проспекті водій BMW виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншими автомобілями, повідомили у Київській міській прокуратурі.

Згідно з оприлюдненою інформацією, внаслідок ДТП загинула дитина, а вагітна жінка та чоловік у важкому стані були доставлені до медичного закладу.

"Аварія сталася близько 12:30 на Броварському проспекті. Встановлено, що 38-річний водій, керуючи автомобілем BMW, виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення із зустрічним автомобілем марки Changan, який після удару виїхав в некерованому стані на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo.

Внаслідок зіткнення водій Chevrolet Aveo, його пасажирка - вагітна жінка у важкому стані без свідомості доставлені в лікарню. Ще один пасажир цього ж автомобіля - 1,5-річна дитина від отриманих травм померла на місці ДТП", - йдеться у повідомленні.

Водія BMW, який спричинив аварію, затримали відповідно до ст. 208 КПК України. Його перевірили на алкогольне сп'яніння - він був тверезий. Нині йому готується підозра.

За фактом смертельної ДТП розпочато досудове розслідування через порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2. ст. 286 КК України).

Як повідомляли "Ми-Україна", на обʼїзній дорозі Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули троє поліцейських.

Головне