У Харкові попрощалися з 18-річною художницею Нікою Кожушко

У Харкові попрощалися з 18-річною художницею Нікою Кожушко

У Харкові попрощалися з 18-річною художницею Веронікою Кожушко, яка загинула внаслідок російського удару 30 серпня. 

Відомо, що на церемонію прощання прийшли її друзі, рідні та представники творчої спільноти, які провели її в останню путь оплесками згідно з проханням батька.

"Оскільки моя дитина була творчою особистістю, я прошу провести її аплодисментами. Я прошу вас пам'ятати мою доньку. Її телефон не замовкатиме, я поповню рахунок, пишіть моїй донці, пишіть мені", - попросив батько.

Крім того, попрощатися з Нікою прийшли працівники Літмузею, де дівчина займалася волонтерською діяльністю.

"Ніка дуже помагала на всіх заходах, вона знімала відео для наших квартирників резиденції Слова. Дуже світла, юна, сонячна людина. Мені дуже шкода, що так рано та так нечесно не стало Ніки. Ми усім музеєм її дуже любимо. Це величезна втрата для Харкова і країни в цілому, бо Ніка дуже багато всього робила задля культурного життя міста", - заявила працівниця літмузею Владислава.

Нагадаємо, що російські окупанти у ніч на 31 серпня випустили балістичну ракету, зенітні ракети та понад 50 дронів. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 24 дрони, ще 25 упали самостійно.

Як писали “Ми-Україна” раніше, в Україні на війні проти країни-агресорки росії загинув грузинський доброволець Віктор Кіпрітіді.

Головне