У Казахстані затримали одного з підозрюваних у замаху на вбивство журналіста Садикова в Києві

У Казахстані затримали одного з підозрюваних у замаху на вбивство журналіста Садикова в Києві

У Генпрокуратурі Казахстану повідомили про затримання Алта Жаканбаєва, який підозрюється у замаху на вбивство журналіста Айдоса Садикова в Києві 18 червня.

Про це повідомляє Генеральна прокуратура Казахстану.

“21 червня ц.р. Жаканбаєв А.М. самостійно звернувся до органів внутрішніх справ Республіки Казахстан, де його допитали за обставинами справи. Цього ж дня його затримано за підозрою у скоєнні цього злочину”, - йдеться у повідомленні.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи з метою встановлення місцеперебування другого підозрюваного, Мейрама Каратаєва.

Як пишуть у прокуратурі Казахстану, українські правоохоронці, продемонструвавши оперативність та професіоналізм, у найкоротші терміни встановили осіб, причетних до злочину.

Нагадаємо, 18 червня у Шевченківському районі Києва був здійснений факт замаху на умисне вбивство 56-річного журналіста, громадянина Казахстану. Злочинець підбіг з пістолетом до автомобіля, в якому перебував постраждалий зі своєю дружиною, і здійснив постріл у чоловіка, після чого втік.

Як писали "Ми-Україна" раніше, двом громадянам Казахстану оголосили підозру у справі про напад на казахського опозиціонера Айдоса Садикова у Києві.

Головне