У Грузії виключили будь-які консультації щодо Саакашвілі

У Грузії виключили будь-які консультації щодо Саакашвілі

У Грузії заявили, що будь-які консультації на тему колишнього президента країни Міхеіла Саакашвілі виключені. Про це заявив голова керівної партії "Грузинська мрія" Іраклій Кобахідзе.

"У світлі того кроку, який уже зроблено, наступні кроки вже нецікаві. Це сумна реальність. Жодних консультацій щодо Саакашвілі починати не можна", - зазначив він. 

Таким чином він прокоментував рішення України, згідно з яким посол Грузії має повернутися до Тбілісі та проконсультуватися з владою щодо питання передачі Саакашвілі Україні.

Політик додав, що посол Грузії залишався в Україні від початку повномасштабного вторгнення російської федерації, тому його вибір грузинська влада вважає образливим.

"Щоденно наш посол, попри те, що російські танки стояли в Києві, залишався в Києві, столиці України. Багато чим займався, його роль у гуманітарній, політичній підтримці була дуже важливою. З огляду на це, такий крок української влади є образливим, дуже сумним і прикрим", - наголосив очільник керівної партії Кобахідзе.

Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський доручив МЗС висловити протест послу Грузії у зв’язку із погіршення стану здоров’я колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

Як писав “Ми-Україна” раніше, колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі показав погіршення свого фізичного стану за час перебування у в’язниці. 

Головне