У Фінляндії суд заарештував російського неонациста Петровського

У Фінляндії суд заарештував російського неонациста Петровського

У Фінляндії суд заарештував російського неонациста Петровського. Про це повідомляє Helsingin Sanomat.

Згідно з ордером на арешт, ймовірні злочини було скоєно у 2014-2015 роках.

У повітовому суді Гельсінкі повідомили, що засідання у справі відбудеться в понеділок, 18 грудня, у другій половині дня.

До 31 травня 2024 року Петровському мають висунути звинувачення.

За його словами, слідство відбудеться у Фінляндії, оскільки за рішенням Верховного Суду Торден не може бути екстрадований в Україну. Торден заперечує всі звинувачення.

Нагадаємо, ще понад 1,5 тисячі військових підготує Латвія до кінця року. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Країна тренує українських військових за такими напрямами, як базова загальновійськова підготовка, підготовка лідера "офіцер - сержант", сапер, стрілець та інші.

Як писали "Ми-Україна" раніше, керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталя Гуменюк запевнила, що з її карʼєрою все добре, вона просто була переведена в інше відомство. Про це вона розповіла в інтервʼю "Ми-Україна". 

"Безпосередньо, що стосується мене особисто, можна навіть зовні помітити, що зміни відбулися. Якщо говорити про кар'єру, з кар'єрою все добре, я продовжуюь військову службу. Але тепер в складі Збройних сил України. До цього я була офіцером Державної прикордонної служби, служила в морській охороні і носила звання капітана першого рангу. Відповідно до безпосереднього застосування в бойових умовах було доцільніше мені проходити службу далі в Збройних силах", - зазначила Гуменюк.

 


 

Головне