У ДТП на Закарпатті загинув народний артист України Богдан Сташків

У ДТП на Закарпатті загинув народний артист України Богдан Сташків

Народний артист України Богдан Сташків у Мукачівському районі Закарпаття разом з другом загинув внаслідок ДТП. В аварії також постраждала його дружина, яку госпіталізували в критичному стані. 

Трагедія сталася 7 жовтня поблизу села Нижні Ворота на автодорозі “Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я” в Мукачівському районі Закарпатської області. Близько 14:10 автомобіль “BMW”, за кермом якого був 67-річний мешканець Івано-Франківської області, ймовірно, Богдан Сташків, не вибрав безпечної швидкості, втратив контроль над керуванням і виїхав на узбіччя. Авто перекинулося на дах.

Внаслідок аварії на місці загинув водій та його 59-річний пасажир. Окрім цього, 67-річна дружин Сташківа, отримала важкі травми і була госпіталізована в критичному стані. Лікарі борються за її життя.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть двох і більше осіб. Для встановлення всіх обставин події призначено низку експертних досліджень.

Довідка.

Богдан Сташків був відомий своєю активною творчою діяльністю, зокрема, він є автором популярної пісні “Золотава осінь”. Артист організовував благодійні концерти на підтримку Збройних сил України та мав численні нагороди за свій внесок у розвиток української культури.

Як писали “Ми-Україна” раніше, черговий евакуаційний поїзд з 44 людьми, серед яких діти та люди з інвалідністю, прибув до Черкас. Всі евакуйовані отримали необхідну допомогу. Евакуація триває з серпня 2022 року.

Головне