У Бєлгороді під час обстрілу ліквідували 27-річного офіцера Слідчого комітету рф

У Бєлгороді під час обстрілу ліквідували 27-річного офіцера Слідчого комітету рф

Під час обстрілу Бєлгорода 30 грудня вдалося ліквідувати 27-річного російського старшого лейтенанта Михайла Конопіцина. Про це повідомили у Telegram-каналі Головного управління розвідки Міноборони України.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що «бавовна» у Бєлгороді прорідила ряди офіцерів рашистських сил", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що у листопаді 2023 року старшого лейтенанта  відрядили до Бєлгорода працювати у складі воєнного слідчого відділу Слідчого комітету російської федерації. До цього Конопіцин воював проти України як командир взводу протитанкових ракет.

Крім того, ліквідацію російського війського підтвердили також у самому слідкомі росії. Там зазначають, що Конопіцин "розслідував воєнні злочини, скоєні київським режимом проти мирних громадян і російських військовослужбовців".

Раніше повідомлялося, що 30 грудня в Бєлгороді пролунала серія потужних вибухів, в результаті 10 жителів загинули, ще 45 отримали поранення.

Як писав "Ми-Україна" раніше, зранку в суботу, 30 грудня, російське місто Бєлгород опинилось під обстрілом. Росіяни скаржаться на потужні прильоти, зокрема, і в центрі міста. Після масованого обстрілу у місті також увімкнули сирену. 

Головне