У Бахмуті лишилося близько 6000 людей, з них 200 – діти, - поліція

У Бахмуті лишилося близько 6000 людей, з них 200 – діти, - поліція

У Бахмуті лишилося близько 6000 людей, серед яких 200 – дітей. Евакуація місцевого населення продовжується під обстрілами.

Такі дані в ефірі "Ми-Україна" озвучив інспектор з комунікацій Бахмутського районного відділу поліції Павло Дяченко.

"Що стосується цивільного населення, то це орієнтовно 6000 людей. З них, маємо такі дані, що близько 200 дітей, які знаходяться у місті, постійно обстрілюються. Ми закликаємо до евакуації, спілкуємося з людьми й просимо їх вчасно евакуюватися, адже знаходитися у Бахмуті небезпечно", - сказав Дяченко.

Він додав, що відгук на евакуацію є, але він зовсім немасовий - людей доводиться вмовляти виїхати з-під обстрілів.

Громадяни можуть звернутися за допомогою до евакуаційної групи “Білий Янгол”, яка працює на Бахмутському напрямку, за телефоном 066-56-15-102.

Нагадаємо, полковник запасу ЗСУ Віктор Кевлюк вважає, що анонсований наступ рф вже розпочався. Противник відмовився від тактики масованих ракето-артилерійських ударів, натомість росія зосередила чималі сили на Луганському та Донецькому напрямках.

Минулого тижня росіяни намагались атакувати наші позиції у Вугледарі чотирма бригадами. Однак 72 та 79 бригади ЗСУ цей наступ відбили, завдавши великих втрат 40 та 155 бригадам морської піхоти армії рф.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, росіяни вивели з Чорного моря усі ракетоносії.

Головне