ЦНС: понад 3000 найманців з КНДР почали злагодження на території Курщини

ЦНС: понад 3000 найманців з КНДР почали злагодження на території Курщини

На Курщині розпочалося злагодження понад 3 тисячі найманців з Північної Кореї, яких росія залучила для підтримки у війні з Україною.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За їхньою інформацією, найманці з КНДР почали злагодження на території Курщини.

“За інформацією небайдужого населення Курщини понад 3 тис найманців з КНДР почали злагодження на місцевості”, - зазначили у ЦНС.

Повідомляється, що північнокорейських солдатів доставляють на місце переважно вночі.

“Солдати режиму кім чен іна навчають на низці полігонів, підвезення особового складу відбувається переважно вночі. Разом з ними на полігон прибули працівники посольства комуністичної країни, які виконують функцію перекладачів, а також спостерігачів за найманцями”, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КНДР могла передати росії зброї на суму до 5,5 мільярдів доларів

Крім того, вони зазначають, що наразі невідомо коли саме солдатів режиму направлять безпосередньо в зону бойових дій й скільки буде тривати злагодження. 

“Проте місця розташування бойовиків відомі”, - додали у ЦНС.

Нагадаємо, російські правоохоронці виявили незвичайний вантаж на трасі Курськ - Воронеж. В цивільному КамАЗі перевозили військовослужбовців з Північної Кореї.

Як писав "Ми-Україна" раніше, генеральний секретар НАТО Марк Рютте підтвердив, що північнокорейські війська залучені у Курській області. За його словами, це є значною ескалацією конфлікту.

Головне