Троє шахтарів постраждали внаслідок вибуху метану у Павлограді, – Міненергетики

Троє шахтарів постраждали внаслідок вибуху метану у Павлограді, – Міненергетики

У Павлограді на шахті стався вибух метану.Надзвичайна подія відбулася у суботу, 17 червня, вночі.

Як інформує прес-центр Міністерства енергетики, на момент інциденту на шахті знаходилося близько двох сотень робітників. Внаслідок вибуху троє з них отримали ушкодження.

"Троє працівників травмовані, вони доставлені до лікарні. Інших шахтарів вивели на поверхню. Причини надзвичайної події з’ясовуються", - йдеться у повідомленні.

Тако у відомстві розповіли про надходження інформації про нібито замінування Київської ГЕС. На об'єкт було відправлено фахівців, за підсумками перевірки жодних небезпечних предметів ними виявлено не було.

Минулої доби енергетики зафіксували пошкодження енергоінфраструктури в результаті обстрілів в чотирьох областях: Дніпропетровській, Харківській, Херсонській та Сумській.

"На Донеччині залишилися без світла майже 8 тисяч споживачів, більшість із них заживили. Через попередні обстріли залишається без світла частина споживачів у Чернігівській області... Внаслідок технологічних порушень також знеструмлювалися споживачі в Запорізькій та Дніпропетровській областях", - йдеться у повідомленні Міненерго.

Нагадаємо, потрохи від наслідків російського теракту на Каховській ГЕС починає оговтуватись Херсон. В обласному центрі вдалося підключити майже 180 споживачів. Без світла досі залишаються більш як 14 000 родин, переважно у мікрорайоні Острів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, вище керівництво КНР поінформувало місцеві органи влади про ризик повеней в країні. Загроза є для більшості територій Китаю. Китайське Міністерство з надзвичайних ситуацій зазначило, що ситуація із запобігання повеням в країні “складна та важка”.

Головне