Telegram розкриватиме особисті дані правоохоронцям, - Дуров

Telegram розкриватиме особисті дані правоохоронцям, - Дуров

Месенджер Telegram оновив свої умови використання та політику конфіденційності, щоб протидіяти зловживанню функцією пошуку для продажу незаконних товарів. 

Про це повідомив генеральний директор Telegram Павло Дуров.

Щоб ще більше стримувати злочинців від зловживання пошуком Telegram, ми оновили наші Умови використання та Політику конфіденційності, гарантуючи, що вони є узгодженими в усьому світі. Ми чітко дали зрозуміти, що IP-адреси та номери телефонів тих, хто порушує наші правила, можуть бути надані відповідним органам у відповідь на законні запити”, - заявив Дуров.

Протягом останніх тижнів Telegram провів масштабну роботу з очищення свого пошукового механізму від небажаного та незаконного контенту за допомогою штучного інтелекту. 

Компанія наголошує, що пошук в Telegram має використовуватися для пошуку друзів і новин, а не для просування нелегальних товарів.

Ми не дозволимо зловмисникам поставити під загрозу цілісність нашої платформи, де майже мільярд користувачів”, - додав власник Telegram.

Нагадаємо, користувачі Telegram зможуть повідомляти модераторам про нелегальний контент у приватних групах через нову кнопку "поскаржитися". Раніше такі скарги не оброблялися, і всі чати вважалися конфіденційними.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Національний координаційний центр кібербезпеки при РНБО заборонив використовувати соцмережу Telegram на службових пристроях держслужбовцям, військовим та операторам критичної інфраструктури.

Головне