Легіон "Свобода Росії": Наша фінальна мета - облога та штурм Кремля

Легіон

Фінальна мета легіону “Свобода Росії” - облога та штурм Кремля. Про це заявив заступник командира легіону з військово-цивільного співробітництва, відомий як "Цезар".

"Наш підрозділ регулярно проводить розвідувально-диверсійні дії на території путінської рф. Ми підточуємо їхні сили, знищуємо невеликі групи противника, змушуємо їх відволікати з фронту для прикриття кордону своєї частини і цим вносимо вклад в нашу спільну перемогу”, - зазначив “Цезар”.

Також він додав, що частина підрозділів легіону воюють у Бахмуті і таким чином вносять свій вклад у перемогу України.

“Ми будемо проводити наші операції і восени, і взимку, щоб турбувати ворога. Наша фінальна мета - це штурм Кремля, ми зробимо те, що не вийшло зробити у Пригожина”, - наголосив заступник командира легіону "Свобода Росії".

Нагадаємо, що президент Європейської Ради Шарль Мішель на засіданні Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку заявив, що необхідно “зупинити Кремль на його смертельному шляху”.

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, на територію росії прийшла війна: російську столицю атакують дрони, призову та мобілізації підлягає все більше людей, а “вагнерівці” влаштували заколот.

Головне