Спецкомісія Конгресу США викликала очільницю Секретної служби через замах на Трампа

Спецкомісія Конгресу США викликала очільницю Секретної служби через замах на Трампа

Голова Секретної служби США Кімберлі Чітл отримала виклик до Конгресу. Наглядовий комітет Палати представників ініціював слухання у зв'язку з нещодавньою спробою замаху на Дональда Трампа, кандидата на пост президента США. Комітет має намір заслухати директорку щодо обставин інциденту та заходів безпеки, що застосовуються для захисту кандидатів у президенти. Про це повідомив Палати представників.

Керівник комітету Джеймс Комер опублікував копію листа до Чітл, в якій зазначає, що комітет ініціював розслідування замаху на Трампа та просить її добровільно з’явитися на засідання комітету у зазначену дату.

                                                       

На 22 липня призначено виступ Кімберлі Чітл, очільниці Секретної служби США, перед Наглядовим комітетом Палати представників. Слухання пов'язані з нещодавнім замахом на життя Дональда Трампа, який балотується на посаду президента.

Члени комітету наголошують на нагальності цього питання, стверджуючи: "американці вимагають відповіді щодо спроби вбивства президента Трампа". Передбачається, що Чітл надасть вичерпну інформацію про інцидент та систему безпеки, що застосовується для охорони кандидатів у президенти.

Нагадаємо, американська акторка Шеннен Догерті, відома за ролями у серіалах "Всі жінки – відьми" та "Беверлі Гіллз, 90210", померла у віці 53 років після дев'ятирічної боротьби з онкологією.

Як писали "Ми-Україна" раніше, уранці 13 липня ведмідю Ямполю, якого евакуювали з Донеччини, зробили анестезію, аби перевести його в інший вольєр для подальшого лікування. Про це повідомляє гуманістичний рух порятунку тварин і довкілля UAnimals.
 

 

Головне