З 13:00 обсяг обмежень електропостачання буде більшим, — "Укренерго"

З 13:00 обсяг обмежень електропостачання буде більшим, —

Диспетчерський центр НЕК "Укренерго" збільшив обсяг обмежень електроенергії у п’ятницю, 21 червня, з 13:00 через складну ситуацію в енергосистемі після масованих атак росіян на енергооб’єкти. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго". 

Причиною стала складна ситуація в енергосистемі після масованих атак росіян на енергооб’єкти. 

Інформацію про те, як саме це вплине на графіки погодинних відключень в кожній області, можна подивитися на офіційних сайтах обленерго. 

"Сьогодні, 21 червня, заходи обмеження споживання діють протягом всієї доби. З 13:00 обсяг обмежень буде більшим. Причина - складна ситуація в енергосистемі після масованих атак росіян на енергооб’єкти", – йдеться у повідомленні.

Крім того, для подолання дефіциту в енергосистемі залучаються імпорт та аварійна допомога з країн Європи, проте цих заходів не вистачає для підтримки балансу в енергосистемі. 

Нагадаємо, служба безпеки України затримала двох блогерів, які поширювали у соцмережах інформацію про локації бойових позицій та переміщення Сил оборони.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Японія ввела торговельні санкції на китайські компанії, які підтримують війну Росії проти України. Про це повідомило Міністерство закордонних справ Японії.

Крім того, нові санкції також торкнулися компаній з Індії, Казахстану та Узбекистану, які допомагають росії обходити чинні санкції і купувати електроніку для виготовлення зброї.

Головне