Сили ППО збили дві ворожі ракети над Дніпровським районом – уламки впали на підприємство у Дніпрі

Сили ППО збили дві ворожі ракети над Дніпровським районом – уламки впали на підприємство у Дніпрі

Сьогодні вдень, 24 січня, сили ППО знищили дві ворожі ракети над Дніпровським районом. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Внаслідок цього поранений 38-річний чоловік – нього черепно-мозкова травма, контузія та перелом. Він у лікарні в стані середньої тяжкості.

Також пошкоджена будівля та техніка, повідомили в ОВА.

"Оборонці з ПвК "Схід" знищили дві ракети. Їх збили над Дніпровським районом. Уламки впали на одне з підприємств у Дніпрі. Поранений 38-річний чоловік. У нього черепно-мозкова травма, контузія та перелам. Він у лікарні в стані середньої тяжкості", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Харкові внаслідок масштабної ракетної атаки рф збільшилась кількість загиблих. Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури та очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські загарбники у середу, 24 січня, атакували Новоберислав і Херсон, в результаті під ворожий удар потрапив медичний заклад обласного центру. Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, внаслідок обстрілу лікарні двоє співробітників отримали поранення. Також постраждала 60-річна жінка, фахівці діагностували в неї вибухову травму і поранення ноги. Наражі місцева жителька знаходиться в медичному закладі, під наглядом лікарів. 

Головне