Сили ППО вночі збили 24 російських "шахеди"

Сили ППО вночі збили 24 російських

Російські окупаційні сили у ніч на 13 вересня здійснили атаку на Україну, запустивши майже 30 дронів-камікадзе. Українська протиповітряна оборона змогла знищити 24 з них.

Про це повідомила пресслужба командування Повітряних сил.

Загалом ворог запустив 26 ударних дронів типу Shahed з районів Приморсько-Ахтарськ (росія) та Чауда (тимчасово окупований Крим).

У ході протиповітряного бою українські Сили оборони, зокрема авіація, зенітно-ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи радіоелектронної боротьби, збили 24 ворожих дрони над Миколаївською, Одеською, Херсонською, Хмельницькою та Івано-Франківською областями.

Станом на 9:00, один ворожий безпілотник ще перебуває у повітрі, і боротьба з ним триває.

Нагадаємо, упродовж минулої доби, 12 вересня, російські війська втратили на війні проти України ще 1220 солдатів убитими та пораненими. Загалом з початку повномасштабного вторгнення армія рф втратила приблизно 631 420 людей.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Маріуполі в ніч проти 13 вересня пролунали вибухи через атаку ударних дронів. Попередньо, завдано удару по складу ракет для ППО окупаційних сил, і, ймовірно, постраждав персонал, що обслуговував ППО.

Головне