Рятувальники ліквідували наслідки російського обстрілу у Луцьку

Рятувальники ліквідували наслідки російського обстрілу у Луцьку

Рятувальники ліквідували наслідки російського нічного обстрілу у Луцьку. Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі.

"На Волині рятувальники ліквідували наслідки ворожого обстрілу. Уранці 15 серпня під ворожий обстріл потрапило виробниче підприємство у Луцьку. В результаті відбулося руйнування конструкцій та виникла пожежа", - йдеться в повідомленні.

З-під завалів рятувальники деблокували одного постраждалого та вилучили тіла ще трьох загиблих.

Силами рятувальників за допомогою інженерної техніки ДСНС здійснено розбір завалів. Також вогнеборці ліквідували пожежу.

Загалом на місці події працювали 34 рятувальники, залучалося 11 одиниць техніки.

Нагадаємо, російські війська у ніч проти 15 серпня атакували Львів та Луцьк. Внаслідок обстрілу є загиблі та поранені, а також пошкодження будівель. Мер Поліщук повідомив, що відбулось влучання по одному з промислових підприємств в місті.

“За попередньою інформацією, внаслідок влучання по промисловому підприємству в Луцьку, на жаль, є троє загиблих та троє поранених“, – йдеться в повідомленні міського голови.

Російські окупаційні війська у ніч проти 15 серпня також завдали ракетного удару по Дніпру. Внаслідок цього є влучання по промисловому та спортивному об’єктах. Поранені дві людини. 59-річна жінка отримала легкі ушкодження й лікуватиметься вдома. 70-річного чоловіка госпіталізували. Він у стані середньої тяжкості.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські війська у вівторок, 15 серпня, атакували Смілу в Черкаській області. Внаслідок цього частина міста опинилася без води.

Головне