Росіяни вдарили по Харкову ракетами С-300

Росіяни вдарили по Харкову ракетами С-300

Російське окупаційне військо здійснило черговий ракетний обстріл Харкова. Проти мирного міста ворог застосував ракети С-300. 

Про це інформує очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Під ворожим вогнем після 23:00 16 лютого опинились одразу два райони обласного центру: Основ’янський та Київський. Даних про поранених та загиблих не надходило. 

Внаслідок ворожих атак постраждали цехи одного з місцевих підприємств. 

В цілому за учорашній день російські окупанти обстріляли як мінімум 12 населених пунктів Харківщини. До їх числа увійшли Вовчанськ, Новомлинськ, Дворічна, Куп’янськ, Гряниківка та інші. Поранення внаслідок атак отримала 44-річна жителька селища Великий Бурлук, нині вона перебуває у лікарні. 

По Вовчанську напередодні ворог здійснив авіаудар, також накривав місто з артилерії. Серед поранених - співробітник “Харківобленерго” та це фахівці, які здійснювали ремонтні роботи на лініях зв‘язку.  

Нагадаємо, попередній потужний обстріл Харкова вороже військо здійснило 10 лютого. Вибухи в місті лунали десять разів. Ворог знову цілив в енергооб’єкти міста. Ракетний обстріл Харкова призвів до перебоїв в електропостачанні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулої бойової доби ЗСУ дали відсіч окупантам в районах населених пунктів Гряниківка і Синьківка Харківської області; Стельмахівка, Кремінна, Діброва і Білогорівка - Луганської та Роздолівка, Федорівка, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Сєвєрне, Водяне, Мар’їнка, Новомихайлівка і Вугледар на Донеччині.

За минулу добу загальні бойові втрати ворога зросли на ще 800 військовослужбовців.

Головне