Росіяни ставлять на кримському узбережжі гармати і направляють їх у бік Болгарії, - Ягун

Росіяни ставлять на кримському узбережжі гармати і направляють їх у бік Болгарії, - Ягун

Росіяни в Криму ставлять гармати на березі і направляють їх у бік Болгарії. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун.

"Вони таке витворяють в Криму! Виставляють звичайні гармати на берегову лінію і направляють їх по діагоналі, напевно, в сторону Болгарії. Я не знаю, чого вони чекають там, тобто вони щось копіюють. Але що вони роблять, я не розумію", - зазначив Ягун.

Також він додав, що штурми росіян дуже схожі на штурми радянських військ.

"Те, що копіюють (дії радянських військових, - ред.) це однозначно. Єдина проблема в тому, що немає ні тих резервів, ні тієї кількості особового складу, озброєння, можливостей. І, знаєте, давайте повернемося до 24 лютого 2022 року. Я не міг собі уявити, що маючи угруповання з 220 тисяч вони попруть з чотирьох сторін. Ну це просто божевілля було. Для того, щоб захоплювати 40-мільйонну країну, треба було хоча б мільйон- півтора, до двох мільйонів військового угруповання", - пояснив генерал-майор запасу СБУ. 

Нагадаємо, на узбережжі Євпаторії та поблизу міста протяжність окопів вже сягає 7,8 км, що добре видно на супутникових знімках. Нові окопи в Криму тянуться від Євпаторії до села Заозерного.

Як повідомляли "Ми-Україна", окупанти перетворюють пляжі кримського півострова на фортифікаційні споруди. А у низці кримських міст людям навіть заборонили приходити на пляжі та купатися.

Головне