Росіяни скинули на Благодатне чотири ФАБ-500, по Авдіївці вдарили ракетами

Росіяни скинули на Благодатне чотири ФАБ-500, по Авдіївці вдарили ракетами

Армія рф минулої доби, 13 серпня, вдарила чотирма 500-кілограмовими авіаційними бомбами з фугасною боєголовкою (ФАБ-500) по Благодатному на Донеччині. Також під обстрілами опинилося цивільне населення Авдіївки, Часів Яру, Торецьку, Сіверська, Курахового, Богоявленки, Ганнівки та Кліщіївки.

Як інформує ГУ Нацполіції в Донецькій області, загалом загарбниками було здійснено 24 обстріли. Для завдання ураження по мирних населених пунктах окрім ФАБів ворог застосував реактивні системи залпового вогню, танки, артилерію та міномети.

За даними правоохоронців, внаслідок удару по Благодатному люди не постраждали. Поранені є в результаті обстрілу Торецька та Сіверська.

У Часовому Яру війська рф поцілили з артилерії у фільтрувальну станцію. Ракети в Авдіївці поцілили поблизу комунального підприємства.

Нагадаємо, російські окупанти вночі вчергове обстріляли Херсон, цілили по житлових кварталах. Ударів по обласному центру ворог завдав близько другої ночі, в результаті обстрілу поранень зазнало троє людей.

Також вночі чергову атаку пережила Одеса. В результаті падіння уламків збитих ППО ракет та дронів в місті зайнялися кілька пожеж. Зокрема вогонь спалахнув в гуртожитку та одному з гіпермаркетів. У низці будівель від вибухів повилітали шибки, постраждали також припарковані поруч автівки. Наразі відомо про трьох постраждалих.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська армія за минулу добу майже 100 разів відкривала вогонь по мирних населених пунктах Запорізької області. В результаті обстрілів є загиблі та поранені.

Головне