Росіяни продовжують бити по Куп'янську: постраждали ще 11 осіб (фото)

Росіяни продовжують бити по Куп'янську: постраждали ще 11 осіб (фото)

Російські загарбники у неділю, 20 серпня, продовжують бити по Куп'янську в Харківській області. Внаслідок чергової атаки постраждали ще 11 осіб.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі. За його словами, окупанти вдарили артилерією по середмістю.

"На цю хвилину (станом на 17:00 - ред.) семеро людей перебувають у важкому стані, троє - у середньому. Одній людині надали медичну допомогу на місці", - йдеться в повідомленні.

Синєгубов розповів, що росіяни після 14 години завдали кількаразові удари артилерією просто по центральній частині міста. Були знищені та пошкоджені п'ять автомобілів місцевих жителів, пошкоджене відділення "Нової пошти". Також виникли кілька пожеж.

Пізніше очільник ОВА заявив, що армія рф знову обстріляла Куп'янськ. Була пошкоджена будівля навчального закладу, у приміщенні спортзалу сталася пожежа.

"Є повторні влучання у середмісті. Пошкоджена виключно цивільна інфраструктура. На цю хвилину інформація про постраждалих не надходила", - додав Синєгубов.

Нагадаємо, російські окупанти протягом дня, 20 серпня, завдають артилерійських ударів по Куп‘янську Харківської області. Очільник ОВА розповів, що внаслідок влучання у житловій частині міста поранені 10 осіб. Лікарі надають всю необхідну допомогу постраждалим. Відомо, що постраждав 35-річний фельдшер екстреної медичної допомоги. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російська армія у неділю, 20 серпня, обстріляла село у Новокаховській громаді Херсонської області. У результаті загинула місцева жителька. Відомо, що ще одна жінка отримала поранення та була госпіталізована до лікарні. 

Головне