Росіяни завдали авіаудар по Сумах, в місті можливі перебої з електрикою

Росіяни завдали авіаудар по Сумах, в місті можливі перебої з електрикою

Внаслідок російського авіаудару по Сумах увечері 18 вересня були знеструмлені всі об'єкти міського водоканалу. Про це повідомило КП "Міськводоканал".

О 22:03 підприємство перейшло на аварійно-резервне живлення, за винятком насосів третього підйому центрального теплового пункту. Першочергово відновлюється робота системи водовідведення. Очікується, що через кілька годин водопостачання буде відновлено з пониженим тиском.

Сумська обласна військова адміністрація підтвердила, що російські війська здійснили авіаудар по місту, націлившись на об'єкти критичної інфраструктури. Це призвело до перебоїв з електропостачанням у регіоні.

"Аварійно-рятувальні служби працюють над ліквідацією наслідків ворожої атаки. Дотримуйтесь правил безпеки, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", - закликали в ОВА.

Нагадаємо, у ніч на 19 вересня російська армія вдруге завдала удару по Харкову, у місті є прильоти. Про це повідомив мер Харкова Iгор Терехов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Харківській області досі активні 14 осередків займання. Найкритичніша ситуація склалася в селі Андріївка Ізюмського району. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Головне