Росіяни вночі знову атакували Україну "шахедами": у Повітряних силах розповіли про знищені дрони

Росіяни вночі знову атакували Україну

Російське окупаційн військо продовжує нічні атаки на Україну. У ніч проти п'ятниці, 10 листопада, загарбники атакували українські міста ударними дронами та керованими авіаракетами, повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

"У ніч на 10 листопада 2023 року російські окупанти атакували ударними БпЛА та керованими авіаційними ракетами. Загалом було випущено шість ударних БпЛА “Shahed-136/131” з району Приморсько-Ахтарськ (Краснодарський край), одну керовану авіаційну ракету Х-31 та одну КАР Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонщини", - йдеться у повідомленні.

Повітряним Силам у взаємодії з ППО Сил оборони України вдалося знищити п’ять ударних дронів ворога та одну керовану авіаційну ракету Х-59 в межах Дніпропетровської, Харківської, Миколаївської, Полтавської та Київської областей.

Знімок екрана 2023-11-10 о 08.23.54.png (740 KB)

Нагадаємо, за даними ГУР МОУ, російські окупаційні війська щомісяця виробляють приблизно 100 ракет. Наразі вони накопичили приблизно 800 одиниць, які можуть використовувати для ударів по території України. 

Як повідомляли "Ми-Україна", представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов повідомив, що українські захисники готують нові операції в тимчасово окупованому Криму.

Головне