Росіяни вдарили по готелю в Кураховому на Донеччині

Росіяни вдарили по готелю в Кураховому на Донеччині

Російські окупаційні війська у четвер, 8 лютого, вдарили по готелю в місті Курахове, що в Покровському районі Донецької області. Там виникла пожежа.

Про це повідомили пресслужби Державної служби з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі та Міністерства внутрішніх справ України на сайті.

"Сьогодні ворог завдав удару по місту Курахове. Один зі снарядів влучив у будівлю готелю, внаслідок чого виникла пожежа на третьому поверсі", - йдеться в дописі ДСНС.

Як зазначається, рятувальники оперативно ліквідували загорання в будівлі. Правоохоронні органи інформації щодо загиблих та постраждалих внаслідок удару російських військ не отримували.

Жодних інших подробиць щодо цього обстрілу не надходило.

Водночас, як повідомили в Донецькій ОВА, ворог також обстріляв Авдіївку на Донеччині. Внаслідок двох ракетних ударів по населеному пункту загинула 72-річна жінка, а також пошкоджено два будинки.

Нагадаємо, військовослужбовці рф уночі 8 лютого вгатили по місту Селидове, що у Покровській громаді Донеччини вісьмома ракетами. Один з випущений ворогом боєприпасів поцілив у житловий багатоквартирний будинок. Поранень зазнали семеро мирних мешканців.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на одній із вулиць Нікополя невідомі особи розстріляли автомобіль, в якому перебував заступник міського голови. Йдеться про Віталія Журавльова. Внаслідок нападу він, на жаль, загинув. На розшук підозрюваного кинули весь особовий склад поліції регіону. Правоохоронці встановили прикмети нападника, проводяться оперативно-розшукові заходи для його затримання.

Головне