Росіяни вбили трьох жителів Донеччини, ще вісім поранено

Росіяни вбили трьох жителів Донеччини, ще вісім поранено

На Донеччині за минулу добу внаслідок російських обстрілів три людини загинули, ще восьмеро - отримали поранення. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін. 

За добу окупанти били 2816 разів по лінії фронту та житловому сектору.

У Часовому Яру внаслідок дронового та артилерійського ударів загинули двоє цивільних осіб. Костянтинівку окупанти накрили з "Градів" і артилерії – там також загинула людина.

Постраждали мирні люди в Кураховому, Зорі, Курахівці, Рівному, Зарічному, Серебрянці.

За минулу добу російські окупанти здійснили 33 обстріли населених пунктів Донецької області, спричинивши численні руйнування та жертви серед мирного населення. Про це повідомляє обласна військова адміністрація.

У Волноваському районі в Новоукраїнці пошкоджено 11 будинків. 

Краматорський район також постраждав від ворожих атак. У Зарічному та Торському зруйновано будинки, у Краматорську пошкоджено п'ять багатоповерхівок і соціальний об'єкт.

У Бахмутському районі зруйновано школу в Сіверську, пошкоджено десятки приватних будинків у різних населених пунктах. У Часовоярській громаді поранено двох людей та пошкоджено 33 приватні будинки.

Внаслідок інтенсивних обстрілів з лінії фронту було евакуйовано 731 особу, серед яких 103 дитини.

Нагадаємо, у ніч на 20 вересня російський ударний безпілотник типу "Shahed" пролетів у безпосередній близькості до Хмельницької атомної електростанції. Про це повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти здійснили черговий обстріл Харківської області. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Головне