Росіяни вбили на Сумщині 66-річну жінку та поранили двох дітей (фото)

Росіяни вбили на Сумщині 66-річну жінку та поранили двох дітей (фото)

Російське окупаційне військо продовжує обстрілювати Сумщину та вбивати мирних жителів. Так, внаслідок чергового удару окупантів загинула 66-річна жінка, повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Сумській області.

За даними правоохоронців, крім загиблої також є і постраждалі - це двоє дітей 15-ти та 16-ти років.

Упродовж минулої доби ворог атакував 32 населених пункти 4 громад. Загалом зафіксовано 210 ударів.

"Внаслідок обстрілів загинула 66-річна жінка. Поранено 6 людей, з них двоє дітей 15-ти та 16-ти років. Через ворожі удари пошкоджено 2 багатоквартирні будинки, 18 приватних домоволодінь, лікарню, пошту, ферму та 1 автомобіль, сталось загоряння ще 3 приватних будинків", - йдеться у повідомленні.

Водночас у Сумській ОВА зазначили, що упродовж минулої доби ворог атакував 32 населених пункти у чотирьох громадах Сумщини. Окупанти били з артилерії і атакували регіон КАБами та БПЛА.

За фактами ворожих обстрілів відкриті кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України "Порушення законів та звичаїв війни".

Як повідомляли "Ми-Україна", російські загарбники завдавали удари по населених пунктах Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів. Внаслідок ворожої атаки поранення дістали вісім людей. 

Головне