Росіяни скину вибухівку з дрона на громадський транспорт, є постраждалі

Росіяни скину вибухівку з дрона на громадський транспорт, є постраждалі

У Дніпровському районі Херсона ворог вчергове скинув вибухівку на громадський транспорт, який під час обстрілу знаходився на зупинці. Внаслідок російської агресії постраждали двоє місцевих жителів. 

Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної військової адміністрації.

"Ворог скинув з дрона вибухівку поряд із маршрутним таксі на зупинці у Дніпровському районі. Інформація про постраждалих уточнюється. В автобусі пошкоджене лобове скло", - йдеться в повідомленні. 

Згодом в обласній військовій адміністрації розповіли, що через ворожу агресію 21-річний хлопець. Також поранення отримав 41-річний чоловік, який перебував у момент удару на балконі.

"До лікарні звернувся херсонець, який постраждав через атаку російського БпЛА у Дніпровському районі", - наголосили в ОВА.

Медики розповіли, що 21-річний хлопець був госпіталізований до лікарні з вибухової травмою, струсом головного мозку та контузію. Фахівці надали потерпілому всю необхідну допомогу та відпустили на амбулаторне лікування.

Нагадаємо, що російські загарбники скинули з дрона вибухівку на населений пункт Львове, що на Херсоншині, в результаті постраждав 68-річний чоловік.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Харківщині внаслідок атаки російського дрону на цивільний автомобіль у селищі Козача Лопань на Харківщині постраждали троє людей.

Головне