Росіяни намагаються атакувати на Оріхівському напрямку на квадроциклах, - Тарнавський

Росіяни намагаються атакувати на Оріхівському напрямку на квадроциклах, - Тарнавський

Російські війська намагаються атакувати на Оріхівському напрямку на квадроциклах, аби швидко переміщати особовий склад. Проте успіху загарбники не мають.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у своєму Telegram-каналі.

"Безуспішними атаки росіян були зокрема на Оріхівському напрямку. Тут противник намагається здійснювати переміщення особового складу не лише малими піхотними групами, а й на швидкісних квадроциклах. По ворогу завдається вогневе ураження, ворог знищується", - зазначив командувач.

Він також розповів, що в операційній зоні угруповання військ "Таврія" протягом минулої доби загарбники завдали 54 авіаційних ударів, Вони також вчинили 1151 артилерійський обстріл (і два скиди з БпЛА боєприпасів із хімічною речовиною), 103 удари дронами-камікадзе та 47 штурмових дій.

За словами Тарнавського, втрати ворога за минулу добу, 20 лютого, складають 521 солдат загиблими. Росіяни також втратили 60 одиниць військового озброєння. Йдеться про шість танків, 34 бойові бронемашини, шість артсистем, одну РСЗВ, 12 автомобілів, одну одиницю спецтехніки (квадроцикл). Крім того, Сили оборони знищили два склади боєприпасів та один важливий об’єкт, який не називається. Нейтралізовано або знищено 233 дронів різних типів.

 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські війська наразі розгорнули 48 пускових установок ракетного комплексу "Іскандер" вздовж кордону з Україною, але виробляти ще більше установок з високою швидкістю росіяни можливості не мають.

Головне