Росіяни на Донбасі починають активно застосовувати важку техніку, — офіцер Кожубенко

Росіяни на Донбасі починають активно застосовувати важку техніку, — офіцер Кожубенко

На Донбасі спостерігається зміна тактики російських військ, які почали активніше застосовувати важку броньовану техніку під час штурмових дій. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Дмитро Кожубенко, офіцер секції планування бригади "Рубіж".

Експерти пов'язують це з наближенням сезону дощів, який може значно ускладнити пересування техніки по місцевості.

"На деяких напрямках противник намагається штурмувати із застосуванням важкої броньованої техніки. Це говорить про те, що противник розуміє: скоро почнуться дощі, і як всі прекрасно знають, наш Донбас любить дощовиту погоду, коли по донбаських полях просто не пройдеш жодною технікою", — пояснив військовий експерт.

За його словами, російські сили намагаються використати останнє "вікно можливостей" перед погіршенням погодних умов, які можуть суттєво вплинути на хід бойових дій у регіоні.

Нагадаємо, внаслідок російського авіаудару по Сумах увечері 18 вересня були знеструмлені всі об'єкти міського водоканалу. Про це повідомило КП "Міськводоканал".

Як писали "Ми-Україна" раніше, атака на російський арсенал у місті Торопець матиме значний вплив на ситуацію в Курській області та дії російського угруповання "Север". Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Сергій Братчук, речник Української добровольчої армії "Південь".

 

Головне