Росіяни готують процедуру масового заселення окупованої Запорізької області

Росіяни готують процедуру масового заселення окупованої Запорізької області

Окупанти готують програму масового заселення захоплених територій України під кодовою радянською назвою "Запорізька цілина". Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Тимчасово окуповані території Запорізької області мають стати другим пілотним проєктом росії зі зміни етнічного складу населення після Далекого Сходу. 

За словами мера Мелітополя, в планах у окупантів перевезення на окуповані території мешканців росії, Білорусі та Казахставну. Таким чином вони намагаються погасити український спротив і вирішити шалений дефіцит кадрів на окупованих територіях.

"Ворог затвердив нову програму, яка називається "Запорізька цілина" - вони намагаються здійснити масове переселення громадян РФ на тимчасово окуповану територію. І не лише громадян рф... Вони готові купувати кадри, щоб вони переїжджали на тимчасово окуповану територію, поселялися в наші захоплені квартири та будинки, і таким чином вирішувати свої демографічні проблеми", - зазначив Іван Федоров.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області росіяни попри епідемію грипу влаштовують зустрічі зі школярами та студентами з агітацією вступати до армії рф та воювати проти України. Пр це повідомила очільниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна готова гарантувати безпеку в східній Європі. Це прописано у положеннях українсько-британської угоди.

Про це заявив заступник керівник Офісу президента Ігор Жовква в ефірі "Ми-Україна".

Головне