Росіяни двічі вдарили ракетами по Авдіївці, є загибла

Росіяни двічі вдарили ракетами по Авдіївці, є загибла

Російське окупаційне військо вдень, 8 лютого, запустило дві ракети по місту Авдіївка в Донецькій області. Ця атака призвела до смерті однієї жінки.

Про це повідомив голова Донецької обласної адміністрації Вадим Філашкін.

"Ще одна людина загинула від рук росіян в Авдіївці", - йдеться у дописі.

Зазначається, що сьогодні вдень російські війська двічі обстріляли місто ракетами. У результаті цього загинула 72-річна жінка, а також пошкоджено два будинки.

В місті досі залишається понад 900 мешканців, кожен з яких щодня стикається з ризиком смерті, додав Філашкін.

Довідка.

Починаючи з початку жовтня, російські війська активно атакують район Авдіївки з метою оточення та окупації міста.

Українські захисники відстоюють свої позиції і завдають значних втрат ворогові. За словами керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова, втрати російських окупантів в атаках на Авдіївку зросли значно за останній період, але конкретні цифри не надані.

Згідно з повідомленням начальника міської військової адміністрації (МВА) Авдіївки Віталія Барабаша, у підвалах руйнівних будівель міста залишаються цивільні мешканці, але наразі немає можливості їх евакуювати.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у четвер, 8 лютого, вдарили по готелю в місті Курахове, що в Покровському районі Донецької області. Там виникла пожежа.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський і головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провели спільну. Обговорили, якого оновлення потребують Збройні Сили України.

Головне