Росіяни атакували Миколаївську область ударними дронами, виникла пожежа, - ОВА

Росіяни атакували Миколаївську область ударними дронами, виникла пожежа, - ОВА

Росіяни атакували ударними безпілотниками Миколаївську область. Падіння уламків спровокувало пожежу на відкритій місцевості. Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Протягом минулої ночі системи протиповітряної оборони регіону успішно знешкодили сім безпілотних літальних апаратів моделі Shahed 131/136.

У Баштанському районі, внаслідок бойових дій та падіння уламків збитих дронів, виникло займання сухої трави на відкритій місцевості. Пожежу було швидко ліквідовано без жертв серед населення.

Напередодні, 5 вересня, близько 16:30, ворожі сили здійснили артилерійський обстріл Куцурубської громади в Миколаївському районі. Під час атаки в селі Дмитрівка зазнав пошкоджень приватний житловий будинок. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, Велика Британія передасть Україні 650 легких багатоцільових ракет (LMM) за контрактом на 207 мільйонів доларів для посилення протиповітряної оборони України. Про це повідомляє міністерство оборони Британії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, операція ЗСУ змусила росіян перекинути на Курську область десятки тисяч військових. Україна за допомогою операції в Курській області хотіла запобігти новому наступу росії. Також такі дії ЗСУ допомогли захистити населення Сумської області.

Головне