Умєров: росія готується залучити до війни в Україні ще 200-300 тисяч військових

Умєров: росія готується залучити до війни в Україні ще 200-300 тисяч військових

росія готується залучити до війни в Україні ще 200-300 тисяч військових. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров, інформує Reutrers.

Відомо, що росія направляє на фронт більше живої сили та техніки. При цьому, українським силам вдалося стабілізувати фронт у північно-східній Харківській області.

Наразі ворог утримує близько 500 тисяч військовослужбовців в Україні та поблизу її кордонів, проте у планах Кремля збільшити цю чисельність ще на 200-300 тисяч бійців.

"Їхня мета — відкрити новий фронт на півночі, щоб почати використовувати всю свою робочу силу та вогневу міць проти нас. Вони продовжують досягати своєї мети – знищити націю", - йдеться в повідомленні.

Умєров наголосив, що українським захисникам потрібно більше зброї, ракети великої дальності, щоб стримувати окупантів.

Нагадаємо, що втрати російських окупантів від початку повномасштабного вторгнення в Україну досягли близько 502 340 осіб, 7 671 танків та сотень одиниць військової техніки.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України зібрала доказову базу щодо заступника міністра оборони рф Олексія Криворучка, який відповідає за постачання російських військ у війні проти України.

Головне