Різала лезом та знімала на відео: на Одещині правоохоронці знайшли 12-річну дівчину, яка жорстоко знущалася над твариною

Різала лезом та знімала на відео: на Одещині правоохоронці знайшли 12-річну дівчину, яка жорстоко знущалася над твариною

На Одещині співробітники поліції знайшли дівчину, яка лезом різала собаку та знімала на відео. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції Одеської області.

Відомо, що в сомережах поширилося відео, на якому 12-річна дівчина лезом наносить поранення собаці та знімає на телефон, коментуючи свої дії.

Правоохоронці оперативно встановили особу, нею виявилась підліток з Подільського району.

"З’ясували, що над власною твариною на той час 12-річна дівчина познущалася два роки тому у Подільському районі, де проживає. Собака живий", - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що тварину вилучили та передали до притулку.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 299Кримінального кодексу України.

"На той час дівчині було 12 років, тобто вона не досягла віку, з якого настає кримінальна відповідальність за скоєний злочин. Відтак поліцейські клопотатимуть у суді щодо застосування відносно неї заходів виховного характеру", - зазначив керівник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Нагадаємо, що на Київщини співробітники поліції розпочали кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами

Як інформував "Ми-Україна" раніше, в Одесі судитимуть чоловіка, який викрав у сусідки черепаху, зварив і з’їв її. За це зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Головне