Резерви, тероборона, питання ротації: Зеленський розповів про аудит на фронті

Резерви, тероборона, питання ротації: Зеленський розповів про аудит на фронті

Президент України Володимир Зеленський розповів про аудит на фронті, резерви, тероборону та підняв питання ротації. Про це він сказав відповідаючи на питання журналістки Олени Чернякової каналу "Ми-Україна" під час пресконфереції.

"Треба у всьому навести порядок… Для цього потрібно підготувати нормально резерви. Вони не були підготовлені нормально – це факт, ми повинні визнавати свої слабкі місця", – розповів президент, відповідаючи на питання “Ми-Україна”.

Президент наголосив, що ставка досить широка і у ній присутнє командування різних напрямків, і вони усі бойові офіцери.

"Деякі наші партнери, також знають напрямки відповідних дій. І коли кількість людей збільшується у ворога з'являється більше деталей", - йдеться у повідомленні.

Також президент наголосив, що іноді долучають різного рівня бойових керівників. Намагаються вирішувати питання резервів та ротації.

"Потрібно нормально підготувати резерви, які були підготовлені на неналежному рівні", - каже президент.

Збір на БпЛА "СИЧ" для підрозділів ГУР МОУ:

Нагадаємо, поточний рік стане переломним роком. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час пресконференції.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна зможе перейти до наступальних дій, коли матиме співвідношення озброєння один до одного відносно російської, заявив Володимир Зеленський.

 

Головне