Ракетні війська уразили три пункти управління і два склади боєприпасів рф

Ракетні війська уразили три пункти управління і два склади боєприпасів рф

Ракетні війська уразили три пункти управління і два склади боєприпасів рф. Про це повідомили у вечірньому зведенні Генштабу.

Ворог завдав три ракетних та 13 авіаударів, здійснив вісім обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені серед цивільного населення.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 10 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів.

На Лиманському напрямку українські захисники відбили 15 атак загарбників в районах Серебрянського лісництва Луганської області. Від ворожих артилерійських та мінометних обстрілів постраждали близько 10 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема, Часів Яр, Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Нью-Йорк Донецької області. 

На Авдіївському напрямку Силами оборони відбито 20 атак. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 15 населених пунктів.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони відбили шість атак. Під артилерійським та мінометним вогнем окупантів опинились близько 10 населених пунктів.

На Шахтарському напрямку нашими захисниками відбито дві атаки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку противник п'ять разів безрезультатно намагався відновити втрачене положення біля Роботиного Запорізької області. Також, українські захисники відбили п'ять атак ворога західніше Вербового Запорізької області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська адміністрація перевезла на тимчасово окуповані території України більше 100 000 мігрантів із Азії. Таким чином ворог намагається змінити демографічний склад населення.

Ця дія є частиною політики росії щодо зміни демографічного складу населення на цих територіях. Більшість мігрантів з Азії займається будівництвом, але у майбутньому росіяни планують мобілізувати їх до своєї армії в обмін на громадянство.

 

Головне