Путін убив Пригожина, для України на одного терориста менше, — Зеленський

Путін убив Пригожина, для України на одного терориста менше, — Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що за ліквідацією ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина стоїть російський диктатор Володимир Путін.

Про це повідомляє BBC.

"Путін здувся - як людина, як політик. Він убив Пригожина - принаймні таку інформацію маємо", - сказав він на саміті "Ялта" у Києві.

"У нас в Україні жалобних днів, коли небо втратило Пригожина, не було. Для нас це на одного терориста менше", - додав глава держави.

За словами Зеленського, моральних дух росіян упав, оскільки вони прикривалися "вагнерівцями", кидали їх вперед, а повертатися їм назад не можна було.

"Я думаю, що цей захист, прикриваючись життям найманців, вагнерівців, вони це втратили. Для нас це безперечно плюс", - сказав президент. 

Нагадаємо, у Кривому розі у п’ятницю, 8 вересня, близько 9 ранку прогримів вибух. Як виявилось, армія рф вгатила по одній з адмінбудівель поліції. Внаслідок удару загинув поліцейський, у місті в результаті атаки сталася пожежа. Вогонь охопив 200 квадратних метрів.

Як писав “Ми-Україна” раніше, окупаційна армія здійснила авіаційний удар по селу Одрадокамʼяка, що розташоване у Бериславському районі Херсонщини. В результаті “прильоту” керованої авіабомби постраждали семеро осіб, троє з них загинуло.

Головне