Протягом минулої доби відбулося 82 бойових зіткнення, – Генштаб

Протягом минулої доби відбулося 82 бойових зіткнення, – Генштаб

Минулої доби, 17 лютого, українські Сили оборони стримували війська рф на 8 напрямках фронту найгарячіше було на Мар'їнському: загалом на фронті відбулося 82 бойових зіткнення. Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Загалом росіяни завдали 13 ракетних та 104 авіаційних удари, здійснили 169 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Вночі окупанти вчергове атакували Україну "шахедами”.

На Лиманському напрямку нашими воїни відбили 12 атак противника в районах населених пунктів Терни, Ямполівка, Торське Донецької області та Білогорівка Луганської області.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 14 атак ворога поблизу Іванівського, Кліщіївки, Андріївки Донецької області.
У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія".

На Авдіївському напрямку українськими захисники відбили 14 атак окупантів біля Ласточкиного Донецької області.

На Мар'їнському напрямку загарбники 23 рази намагалися прорвати оборону наших військ.

На Новопавлівському напрямку наші захисники відбили дві атаки противника південніше Пречистівки.

На Запорізькому напрямку ворог 13 разів марно намагався атакувати позиції наших військ.

На Херсонському напрямку протягом минулої доби противник здійснив дві марні штурми.

Загалом протягом минулої доби відбулося 82 бойових зіткнення.

Нагадаємо, повітряні Сили в ніч на 12 лютого 2024 року знищили 14 “шахедів” та керовану авіаційну ракету Х-59 в межах шести областей України. Про це повідомила пресслужба Повітряних Сил ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти сьогодні атакували Херсон, внаслідок чого загинув чоловік, ще двоє місцевих жителів постраждали. Регіон обстріляли 39 разів. Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Головне