Протягом доби відбулось 71 бойове зіткнення

Протягом доби відбулось 71 бойове зіткнення

За добу ЗСУ відбили 14 російських атак на Авдіївському напрямку на фронті відбулось 71 бойове зіткнення. Про це повідомляється у Генштабі.

Окупанти завдали один ракетний та 41 авіаційний удар, здійснив 44 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

Артилерійських та мінометних обстрілів рф зазнали близько 20 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку українські воїни відбили сім атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів.

На Лиманському напрямку від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали близько 10 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку українськими захисниками було відбито 10 атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку Силами оборони відбито 14 атак. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів.

На Мар’їнському напрямку Силами оборони відбито 17 атак. Під артилерійським та мінометним вогнем окупантів опинилось близько 10 населених пунктів Донецької області, зокрема, Георгіївка, Мар'їнка, Новомихайлівка.

На Шахтарському напрямку українські захисники відбили 11 атак. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 30 населених пунктів.

 

Головне