Протестувальники намагались підпалити будинок мера французького міста Л'Аї-ле-Роз

Протестувальники намагались підпалити будинок мера французького міста Л'Аї-ле-Роз

На будинок мера французького міста Л'Аї-ле-Роз Вінсента Жанбруна напали протестувальники. Його намагались підпалити протестувальники.

Про це він написав у Twitter.

На момент нападу у будинку знаходились дружина та двоє дітей політика.

За його словами, у результаті постраждала його дружина та одна дитина.

"Перетнуто черговий ганебний і жахливий рубіж… Вночі нападники протаранили мій будинок на машині, потім підпалили її, щоб влаштувати пожежу в будинку, де спали моя дружина та двоє маленьких дітей", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, політична оглядачка у Парижі Оксана Мельничук вважає, що уряд Франції може запровадити в країні надзвичайний стан після вбивства 17-річного хлопця.

За її даними, в країні за п’ять днів протестів затримали понад 2000 осіб. Середній вік протестувальників 12-18 років. Зʼясувалось, що у більшості дітей немає батька, а мати працює 20 годин на добу. Діти живуть самі по собі.

Мельничук додала, що 10 міст запровадили комендантську годину. Мобілізовано бронетехніку та вертольоти, щоб цілодобово вести спостереження за ситуацією.

Французи думають, що знаходяться напередодні “великого повстання”. Крім того, існує дуже багато випадків, коли поліція просто так зупиняє темношкірих підлітків. Це обурює суспільство.

Поліція визнає, що вбивство підлітка – це перебільшення повноважень правоохоронця.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Іран може постачати росії різні види безпілотників, зокрема Qods Mohajer-6.

Головне