Прикордонники затримали 24 ухилянтів, які намагались незаконно виїхати з України

Прикордонники затримали 24 ухилянтів, які намагались незаконно виїхати з України

Співробітники Державної прикордонної служби України затримали 24 ухилянтів, які намагались незаконно виїхати до Молдови. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Відомо, що кожен із чоловіків заплатив по 12 000 євро, щоб незаконно виїхати з України.

Організатори кілька днів збирали в одному з населених пунктів своїх "клієнтів", сподіваючись одночасно переправити їх через кордон.

"У визначений час група завантажилася в транспортні засоби та вирушила до точки висадки на ділянці відділу прикордонної служби "Кельменці" Чернівецького загону. Далі мандрівники планували пішки потрапити в Молдову поза пунктами пропуску", - йдеться в повідомленні.

Зловмисників затримали прикордонники поблизу пункту пропуску. Ухилянтами виявилися мешканцяями Київської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Чернігівської, Вінницької, Запорізької, Хмельницької, Дніпропетровської, Чернівецької та Львівської областей.

Нагадаємо, що співробітники Державної прикордонної служби України затримали поблизу державного кордону відразу 13 чоловіків, які збиралися незаконно покинути територію України. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, оперативники управління стратегічних розслідувань у Миколаївській області та слідчі управління обласної поліції викрили та припинили діяльність злочинної групи, яка організувала схему незаконного виїзду чоловіків призовного віку за кордон під виглядом волонтерів.

Головне