Прикордонники виявили плавучий об’єкт, який рухався Десною з росії (відео)

Прикордонники виявили плавучий об’єкт, який рухався Десною з росії (відео)

Прикордонники у неділю, 7 січня, виявили великогабаритний плавучий об’єкт, який рухався річкою Десна з території росії до Чернігівської області.

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України в Telegram-каналі. Як зазначається, спочатку спостереження за підозрілою спорудою, яка рухалась річкою, здійснювали охоронці кордону з росією в Чернігівській області.

Пізніше невідомий об'єкт зупинився поблизу берега на українській території. Як виявилося, це був понтонний міст. Він донедавна слугував росіянам переправою, розповіли в ДПСУ. Тепер українські сапери вже встановили, що виявлена металоконструкція загрози нікому не несе.

Співробітники Держприкордонслужби також оприлюднили відео, на якому можна побачити великогабаритний об'єкт, який рухається вздовж річки Десна.

Нагадаємо, активність ворожих ДРГ значно зросла, тож нині ризик їхнього проникнення в Україну є по всій протяжності кордону з рф, заявив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко. Він переконаний, що росіяни і надалі намагатимуться використовувати ДРГ, щоб виявляти позиції Сил оборони та завдавати ударів по них. При цьому він запевнив, що українські захисники добре розуміють загрозу.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, українські прикордонники затримали 10 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути державний кордон з Румунією на Буковині. Чоловіків затримали, коли вони намагалися подолати загороджувальний паркан. Прикордонники були змушені відкрити попереджувальний вогонь, аби зупинити порушників. На всіх затриманих осіб було складено матеріали про адміністративні правопорушення.

Головне